Älypuhelinsovellus muistuttaa lääkkeenotosta

Moni lääkekuuri ei onnistu siksi, että lääkkeitä ei muisteta ottaa oikein. Älypuhelimille tarkoitettu Hyvinvointini-sovellus (My Well-being app) auttaa muistamaan lääkkeiden oton ja tukee näin hoidon onnistumista.

Orionin kehittämään Hyvinvointini-sovellukseen voi tallentaa muistutuksia, jotka hälyttävät silloin, kun lääke pitää ottaa. Jos käytössä on useita lääkkeitä, kaikille lääkkeille voi tehdä omat muistutusaikataulunsa. Tästä on apua erityisesti silloin, kun lääke pitäisi muistaa ottaa tiettyyn aikaan. Myös muistihäiriöistä kärsiville muistutuksista voi olla suuri hyöty.

Tutustu Hyvinvointini-sovelluksen ominaisuuksiin esittelyvideolla

Helppo ja turvallinen sovellus

Sovelluksen ulkoasu on yksinkertainen ja sitä on helppo käyttää. Sovellukseen syötetään lääkkeen eränumero, minkä jälkeen lääkkeelle voi tallentaa muistutusaikatauluja. Lisäksi sovellukseen voi asettaa hälytyksen reseptin vanhenemisesta tai pakkauksen tyhjenemisestä.

Myös itsehoitotuotteet ja lisäravinteet ovat tuettuja.

Muistutusten lisäksi sovelluksesta löytyy tietoa lääkkeistä ja niiden käytöstä tuoteselosteiden ja lääkkeestä riippuen myös videoiden muodossa.

Mittaustulokset ja oireet päiväkirjaan

Kommunikointia lääkärin kanssa helpottaa sovelluksen päiväkirjatoiminto, johon voi tallentaa erilaisia mittaustuloksia, kuten verenpaineen, sokeriarvot tai PEF-mittaustulokset.

Muistiin voi tallentaa myös lääkkeiden ottoon liittyviä tuntemuksia, oireita sekä taudin kehittymiseen liittyviä tietoja.

Maksuton sovellus useimmille älypuhelimille

Hyvinvointini-sovelluksen voi ladata maksutta sovelluskaupoista iPhone-, Android- ja Windows Phone -puhelimiin. Mitkään sovellukseen syötetyt tiedot eivät tallennu Orionin tai muiden tahojen käyttöön.

Sovellus on saatavana suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi.

Lataa sovellus

 
 

 

   

Kategoriat: