Orionin uudet verkkosivut toimivat myös mobiilissa

25.6.2014 | Orion-konsernin uudistetut verkkosivut on julkaistu tänään. Uusi Orion.fi kohdistaa tietoa entistä paremmin eri kohderyhmille ja sopii kaikille eri päätelaitteille ­– myös älypuhelimille ja tableteille. 

Sivujen ilme on kokenut rohkean uudistuksen. Toteutuksen lähtökohtana olivat eri käyttäjien tarpeet. Uusi sivusto koostuu viidestä osiosta, jotka on suunnattu eri kohderyhmille: terveydenhuollon ammattilaisille, työnhakijoille, tutkimuksesta ja kehityksestä tai konsernitiedosta kiinnostuneille ja kuluttajille.   

”Erityisesti kuluttajille suunnattu tieto on nyt nostettu paremmin esiin. Panostamme entistä enemmän houkutteleviin ja hyvin kohdennettuihin sisältöihin”, kertoo viestintäjohtaja Terhi Ormio.

Eri osiot on erotettu toisistaan raikkain värein, ja visuaalisuus korostuu muutenkin uudessa, moduuleista koostuvassa esillepanossa. Perinteisempi navigaatio löytyy niin megamenuna oikeasta yläkulmasta kuin sivun alalaidasta.

Teknisten muutosten ja tuoreen ilmeen lisäksi myös sisältöjä on päivitetty. Sivuilta löytyy paljon uutta luettavaa terveydestä ja hyvinvoinnista sekä uusia uratarinavideoita.

Uudistuksen teknisestä toteutuksesta vastasi HiQ Finland.