Orionilaiset mukana Movemberissa

30.10.2015 | Marraskuussa vietetään jälleen miesten terveyttä edistävää Movemberia. Orionilaiset ovat kolmatta kertaa mukana Movemberissa omalla joukkueellaan.

Movember-liikkeen tavoitteena on edistää miesten terveyttä maailmanlaajuisesti lisäämällä tietoisuutta miesten terveyteen liittyvistä asioista sekä keräämällä varoja muun muassa eturauhassyövän, kivessyövän ja mielenterveysongelmien tutkimukseen. Kampanjakuussa marraskuussa liike haastaa kaikki miehet kasvattamaan viiksiä hyvän asian edistämiseksi. Ne, joilla viikset eivät kasva, voivat osallistua lahjoittamalla kampanjaan sekä kannustamalla viiksenkasvattajia. Tänä vuonna Movember-kampanjaan voi osallistua myös liikkumalla. MOVE-haasteessa harrastetaan liikuntaa marraskuun jokaisena päivänä 30 päivän ajan. Kaikki liikunta kelpaa.

Viime vuonna orionilaisista muodostuvan joukkueen liki 40 jäsentä keräsi yhteensä yli 2 000 euroa hyvän asian eteen. Tänä vuonna tavoite on pistää paremmaksi.

Orionin joukkueen Movember-taivalta voi seurata Orionin Facebook- ja Twitter-tileillä (tunnisteella #OrionMo) sekä tietysti joukkueen Movember-sivulla, jossa voi myös tehdä lahjoituksia.

 

Lue lisää Movemberista