Piilotteleva vieras

Mika Viitanen sairastui eturauhassyöpään harvinaisen nuorena. Pitkään piileskelleestä taudista tuli vakiovieras.

Lue lisää

Biosimilaarit ovat kustannustehokas vaihtoehto biologiseksi lääkkeeksi

Biosimilaarien myötä suurempi joukko potilaita saa tehokasta hoitoa pienemmillä lääkekustannuksilla.

Lue lisää

Tomi Svahn valvoo analyysimenetelmiä

Lääkeaineiden on oltava puhtaita, joten myös niitä valmistavien laitteiden pesua kontrolloidaan tarkasti. Laadunvalvontakemisti Tomi Svahnin työ liittyy juuri laitteistojen ja lääkeaineiden puhtauteen.

Lue lisää

Työntekijäksi lääkealalle

Orion on lääkealan suurin työnantaja Suomessa. Orion tunnetaan hyvänä ja luotettavana työnantajana, mikä näkyy muun muassa keskimääräistä pienempänä henkilöstön vaihtuvuutena. 

Lue lisää

Tilinpäätöstiedote 2018

6.2.2019 I Orionin tilinpäätöstiedote vuodelta 2018 on julkistettu. Esitysmateriaalit ja tallenne webcastista katsottavissa näillä sivuilla.

Lue lisää

Orion ja yritysvastuu

Potilasturvallisuus, lääkkeiden saatavuuden varmistaminen sekä valmistus ympäristön kannalta kestävästi ovat Orionin vastuullisen liiketoiminnan ydin.

Lue lisää

Yhtiökokous 2019

Orionin vuoden 2019 varsinainen yhtiökokous pidetään 26.3.2019 Helsingissä. Ilmoittaudu kokoukseen viimeistään 20.3. Linkki ja ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät näiltä sivuilta.

Lue lisää

Tutkimus ja kehitys Orionilla

Orionin lääkeinnovaatiot syntyvät tutkimus- ja kehitysyksikössä. Yksikössä työskentelee lääkemolekyylien kehittämisen ja optimoinnin huippuasiantuntijoita.

Lue lisää

Etsimme vapaaehtoisia lääketutkimukseen

16.1.2019 | Etsimme terveitä vapaaehtoisia miehiä kliiniseen lääketutkimukseen, jonka tarkoituksena on kehittää Parkinsonin taudin lääkehoitoa.

Lue lisää

Tutkimussäätiön jakamat apurahat

Orionin Tutkimussäätiö sr on myöntänyt 1 004 800 euroa apurahoina hakemusten perusteella vuodelle 2019.

Lue lisää

Mari Björkman: Syöpätutkimus ideasta valmiiksi lääkkeeksi

Terveydenhuollon ammattilaisille

Oletko lääkäri, apteekkilainen tai muu terveydenhuollon ammattilainen? Ammattilaiset-osiosta löydät kootusti linkit Orionin eri ammattilaissivustoille ja alkuperälääkesivustoille.

Lue lisää