Toimistotyötä tekevä, voi paremmin!

Hartioita kolottaa, päätä särkee ja lounaan jälkeen tekisi mieli päiväunille? Poimi vinkit parempaan oloon ja korjaa tilanne.

Lue lisää

Nämä työtavat vähentävät stressiä

Aivotyötä tekevän kannattaa käyttää hetki työskentelytapojensa arviointiin. Pienilläkin muutoksilla työnteosta tulee tehokkaampaa, sanoo tietokirjailija Sampo Sammalisto.

Lue lisää

Lomalta töihin – kerrankin ilman stressiä

Työikäinen: huolehdi henkisestä hyvinvoinnistasi

Astmaa, allergiaa – miten valita sairauteen sopiva ammatti?

Viisi vinkkiä: näin taukojumppa tulee tehtyä

10 vinkkiä työmotivaation parantamiseen

Istu vähemmän – 7 askelta istumisen vähentämiseen työpaikalla

Arvioiden mukaan keskivertoaikuinen viettää 50–70 prosenttia ajastaan takapuolensa päällä. Tässä vinkkejä istumisen vähentämiseen meille ammatti-istujille!

Lue lisää

Työterveyshuolto, hyvinvointia työstä

Toimiva työterveyshuolto on arvokas tuki arjessa. Kun työterveyspalvelut ovat helposti saatavissa, moniin asioihin voidaan tarttua ennen kuin ne muuttuvat hankaliksi tai pitkäaikaisiksi haasteiksi.

Lue lisää

Töissä jaksaa, kun muistaa levätä

Henri Alen ja Jaana Pelkonen tietävät, että liikunta ja riittävä uni ovat avainasioita työhyvinvoinnin säilyttämiseksi. Kun suo itselleen lepohetkiä, niin töissäkin jaksaa paremmin.

Lue lisää

7 askelta parempaan työssä jaksamiseen

Suurin syy ennenaikaiseen eläkkeeseen Suomessa on työkyvyttömyys. Omasta työssä jaksamisesta huolehtiminen on välttämätöntä. Näillä pienillä vinkeillä pääset alkuun.

Lue lisää

Työpaikkakiusaamista ehkäistään yhdessä

Jokaisella on oikeus henkisesti turvalliseen työympäristöön. Vantaan kaupungilla työpaikkakiusaamista ehkäistään yhteisillä pelisäännöillä ja keskustelevalla kulttuurilla. 

Lue lisää