Suomessa huolehditaan itsestä ja lähimmäisestä

Porin SuomiAreenassa heinäkuussa keskusteltiin vilkkaasti niin esiintymislavoilla kuin toreilla ja teltoissakin. Terveyttä, hyvinvointia ja työllisyyttä ruodittiin monesta kulmasta.

Lue lisää

Yhteistyö terveydenhuollon ammattilaisten kanssa avoimesti esille

Me Orionissa järjestämme lääkäreille eniten koulutustilaisuuksia Suomessa toimivista lääkeyrityksistä. Tilaisuuksiamme arvostetaan laajasti terveyshuollon ammattilaisten keskuudessa: ne tarjoavat mahdollisuuden täydentää ammatillista osaamista sekä tavata kollegoja ja verkostua.

Lue lisää

Suomalaisia kiinnostaa kotimainen lääkevaihtoehto apteekeissa

Arjen hankinnoissa on nousussa kotimaisuutta korostava trendi, ja tutkimuksen mukaan kotimainen työllistävä tuote kiinnostaa suomalaisia myös apteekkiasioinnin yhteydessä.

Lue lisää

Digistä apua omahoitoon

Digitalisaatiosta ja sen tuomista mahdollisuuksista keskustellaan juuri nyt paljon – myös terveydenhuollossa.

Lue lisää

Onhan allergialääkityksesi ajan tasalla?

Kevät on tänäkin vuonna tullut yllättäen ja siitepölykausi alkanut varhain. Vaikka ennusteiden mukaan ei ennätyssiitepölyjä povatakaan, katujen puhdistus ja hiekkapöly lisäävät merkittävästi hengitystieoireita.

Lue lisää

Tavoitteena järkevä lääkekäyttö

Tammikuu 2016 toi monia muutoksia sairausvakuutuksen lääkekorvauksiin. Alkuomavastuuksi otettiin käyttöön 50 euroa. Tätä summaa on pidetty yleisesti sopivana silloin, kun se kohdistuu vähän lääkkeitä käyttäviin henkilöihin. Sekin on tietysti verrattain iso summa, jos se tulee maksettavaksi heti vuoden ensimmäisellä apteekkikäynnillä.

Lue lisää